Hibece عضوهۃ جديدهۃ =$
عدد المساهمات : 11 تاريخ التسجيل : 05/08/2014
| موضوع: طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشية الأربعاء أغسطس 06 2014, 00:36 | |
| [size=32] [/size] [size=32] - كمية من البندق العادي والبندق المجروش[/size] [size=32] 2- شكولاته خام 200 جرام[/size] [size=32] 3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.[/size] [size=32] 4- من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع)[/size] [size=32] 5- قوالب اشكال[/size] [size=32] [/size] [size=32] الطريقة:[/size] [size=32] 1- تحطون الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي [/size] [size=32] 2-وتذوبونها زي الصورة[/size] [size=32] 3- تضيفون كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا [/size] [size=32] 4- تضيفون ملعقتاان نوتيلا على الخليط لين تصير زي الصورة 5[/size] [size=32] [/size] [size=32]طريقة عملها في القالب: 1 - تزيدوا كمية بسيطه جدا في القالب عشان يبان الشكل 2- تضيفون البندق عليه 3- تحطون الخليط على القالب 4_وتكملوا زي الخطوات الثلاث الأولى 5 _ بعد ما تخلصون تحطوها في الثلاجة لين تجمد مرة [/size][size=32] [/size] [size=32] الخطوهـ الأخيره[/size] [size=32] تطلعوها من الثلاجة و تقلبوها طبعا على حسب القالب اللي بتحطيه[/size] [size=32] [/size] [size=32]وبلعاوفي [/size] | |
|